Stardinimekiri | Vaheajad | Finish

Kurgja - Tori 47km

KohtKoht klassisKlassStardinumberRiikVõistlejadVõistkondAegKaotus
1.1.K1MEN118 RUSIgor LychevDragon05:02:03
2.2.K1MEN113 RUSViktor Liubimtcevzenit05:27:41+00:25:38
3.3.K1MEN117 RUSAleksey ZelinskiyLosevo-Piter05:31:20+00:29:17
4.4.K1MEN112 ESTMargus LelleEastPole Team05:32:19+00:30:16
5.1.K1WOM116 ESTPiia NarusbergTaara Team05:43:43+00:41:40
6.5.K1MEN115 ESTTõnu TammelehtTammeleht06:05:26+01:03:23
7.1.K2MEN36 ESTTiit Kivisild | Janek KivisildKollane Allveelaev 06:11:01+01:08:58
8.1.WTB87 ESTTõnu HendriksonEkstreempark06:42:08+01:40:05
9.2.K2MEN101 ESTRalf Märs | Tarmo KouhiaAMME06:43:41+01:41:38
10.2.WTB88 ESTJanno GreenbaumGrant Thornton06:52:07+01:50:04
11.1.CMEN114 ESTKarl Raigo | Siim ElmersTyrblid07:11:34+02:09:31
12.2.CMEN103 ESTIvar Alt | Arnis Altpuhastusekspert07:27:08+02:25:05
13.1.CMIX106 ESTAlar Türk | Natalja ButurlakinaPanda07:27:17+02:25:14
14.3.CMEN104 ESTTiit Toomits | Tanel TilkTiit & Tanel07:29:45+02:27:42
15.6.K1MEN119 ESTMargus TompHobbykayak07:37:29+02:35:26
16.1.CWOM105 ESTLiis Viigipuu | Raili PuolokainenRalliSiil07:58:42+02:56:39
17.1.WTB 2111 ESTPeeter KrevaldTurismiweb08:16:38+03:14:35
18.1.RAFT86 ESTTaavi Poolakese | Janno Mäeotsa
Meelis Barbo | Romas Javoiš
Kaido Õim | Meelis Mitt
Jõgeva malev08:22:02+03:19:59
19.2.WTB 2110 ESTKristjan KrevaldTurismiweb08:25:27+03:23:24
20.4.CMEN102 ESTZoltan Asszonyi | Sten LeppMere Pojad09:00:41+03:58:38
21.2.CMIX107 ESTRait Rist | Ann UusnaCarries Trans09:01:28+03:59:25
22.2.RAFT109 ESTKristi Alloja | Reet Nõmmsalu
Lenno Tappo | Martti Lapsanit
Kaupo Metssalu | Erkki Tamm
Kärgpere09:43:08+04:41:05
RAFT108 ESTMihkel Viita | Meelis Niglas
Dmitry Suslov | Toomas Takk
Kuido Karula | Martin Kask
Jaanus Taro | Ago Mets
Mikk Pääru
ParvetajadDNF

Türi - Tori 78km

KohtKoht klassisKlassNumberRiikVõistlejadVõistkondAegKaotus
1.1.K1MEN8 ESTMart HommikPiusa Express08:16:07
2.1.CMEN46 FINJaakko Soivio | Heikki Hihnalaomjakon.blogspot.com08:19:39+00:03:32
3.1.K2MEN32 LATArnis Kalniņš | Janis DeksnisRUMAKSS08:22:58+00:06:51
4.2.K1MEN12 ESTKermo BaumannKERMO08:25:30+00:09:23
5.3.K1MEN5 ESTRamon LippusU6908:34:45+00:18:38
6.4.K1MEN23 ESTÜlar RooseTaara Team08:38:30+00:22:23
7.5.K1MEN10 ESTSixten KergeSeakayakingestonia08:39:25+00:23:18
8.6.K1MEN1 LATJānis Balodisairesana.lv08:43:56+00:27:49
9.7.K1MEN11 ESTKardo BaumannKARTS08:45:09+00:29:02
10.8.K1MEN24 FINEsa RahunenKesälahden Melojat08:55:35+00:39:28
11.9.K1MEN15 ESTHannes TähtsaluDiskokuul09:05:53+00:49:46
12.1.K2MIX44 ESTKersti Baumann | Kalju BaumannPiilu Part09:11:19+00:55:12
13.1.K1WOM29 ESTKessu Siirak360 kraadi09:22:35+01:06:28
14.2.K1WOM28 ESTKersti JärvaPärnu Aerutamisklubi09:26:32+01:10:25
15.10.K1MEN13 ESTToomas VerroRobinson09:26:42+01:10:35
16.11.K1MEN3 ESTAivar TikerberiSuurtix09:29:34+01:13:27
17.2.K2MIX93 ESTRuth Reinup | Ahti ReinupReinupid09:32:57+01:16:50
18.2.CMEN57 ESTAin Rästa | Jaanus Elmers627EEC09:39:22+01:23:15
19.12.K1MEN26 ESTPriit RandpõldNodsu09:41:04+01:24:57
20.2.K2MEN35 ESTHelger Rannu | Elner RannuE&H09:49:00+01:32:53
21.3.CMEN63 ESTVeiko Hein | Erkki EhasaluTÜK Lastefond09:53:01+01:36:54
22.3.K2MEN40 FINErkki Hakamäki | Julius Västinen Rumbaajat10:06:57+01:50:50
23.4.K2MEN31 ESTOlden Jentson | Indrek AlasSkPirita/Nõmme10:08:44+01:52:37
24.4.CMEN53 ESTToomas Tammik | Rivo PeensaluMatkapesa10:10:08+01:54:01
25.5.K2MEN34 FINHannu Backman | Kari Hellström.10:10:45+01:54:38
26.13.K1MEN6 ESTRagmar RiismaaUgala 110:13:25+01:57:18
27.14.K1MEN2 ESTPriit Külaots.10:15:34+01:59:27
28.5.CMEN56 ESTOtt Väli | Marek Atoneneluonmatk.wordpress.com10:16:29+02:00:22
29.6.CMEN50 ESTÜllar Sõmera | Janar EssensonTigekala / MTÜ FreeStart Matka- ja Spordiklubi10:17:24+02:01:17
30.1.K2WOM43 FINArja Rasela | Tarja PaavolaWiikinkien Helgat10:21:30+02:05:23
31.3.K1WOM30 ESTMargit ViilepKratt10:21:55+02:05:48
32.3.K2MIX45 ESTArtur Maier | Kaidi SuitsleppKaptenid10:22:47+02:06:40
33.7.CMEN49 ESTJohannes Ahun | Asko KülmsaarHAPI10:28:39+02:12:32
34.15.K1MEN17 ESTKuno KurgTiksoja 110:29:31+02:13:24
35.8.CMEN54 ESTUku Vernik | Toomas VernikHyppaja10:31:58+02:15:51
36.9.CMEN48 ESTArvi Mikk | Meelis RiesVaga vesi10:37:01+02:20:54
37.10.CMEN65 ESTKalle Klandorf | Hallar TammElektrimootor10:43:20+02:27:13
38.1.CMIX74 ESTHelena Tammik | Jaan KuttiJää-äär10:47:27+02:31:20
39.16.K1MEN9 ESTErkki Lindepuulaiskloom10:48:58+02:32:51
40.6.K2MEN39 ESTMadis Kuuskmann | Tõnis KuuskmannVälek11:01:17+02:45:10
41.17.K1MEN25 FINHermann AistrichKesälahden Melojat11:14:35+02:58:28
42.11.CMEN51 ESTMart Gabrel | Enno BenderTormajad11:18:07+03:02:00
43.2.CMIX75 ESTErmo Vihtre | Marta VihtreTeam Vihtre11:21:28+03:05:21
44.3.CMIX77 ESTAnnaliisa Kaaremaa | Taavi ToomlaCONDOR-ORAV11:31:48+03:15:41
45.1.CWOM70 ESTMarika Maidla | Elo LiivWalkie Talkie Kaunis Kanuu11:40:14+03:24:07
46.18.K1MEN7 ESTMarko HeinmäeÜlekerenaxis11:41:12+03:25:05
47.12.CMEN14 ESTTõnis Saar | Fred ViirmaaVana-Veski11:46:46+03:30:39
48.13.CMEN67 ESTAndres Puusemp | Vello OjaTÜRI TORPEEDO11:52:38+03:36:31
49.14.CMEN69 ESTSerppo Kass | Taimar MauringKarsumm12:03:56+03:47:49
50.15.CMEN64 ESTTanel Mangusson | Ahto SihtSK Ellamaa12:04:41+03:48:34
51.16.CMEN55 ESTAndrus Kaldma | Andres Valkammon elf12:25:31+04:09:24
52.17.CMEN60 ESTTiit Valdaru | Mart RuumetKlaara-Manni Manni12:37:12+04:21:05
53.4.CMIX78 ESTPilvi Sume | Andrus AarnaVeekrahvid12:49:02+04:32:55
54.18.CMEN61 ESTAin Uustalu | Kalju LeokeAllveelaev12:50:14+04:34:07
55.2.CWOM71 ESTKaisa Ruumet | Kadi RuumetKlaara-Manni Klaara12:51:04+04:34:57
56.19.CMEN62 ESTRisto Virveste | Siim SeedreMaruvänge12:53:00+04:36:53
57.5.CMIX79 ESTBianca Mikovitš | Algis SeppMaaleht12:56:56+04:40:49
58.1.SUP_unclass.16 ESTJaanus Puuraidlauakuur12:57:45+04:41:38
59.6.CMIX76 ESTToomas Printsmann | Ranely MetsTeam Rush13:10:12+04:54:05
60.19.K1MEN91 ESTRando NiitSäga13:11:55+04:55:48
61.20.K1MEN90 ESTGemo PihelSäga13:12:22+04:56:15
62.21.K1MEN59 ESTAaro PihelSäga13:12:43+04:56:36
63.20.CMEN68 ESTMaido Puks | Margus Kanascandic13:13:21+04:57:14
64.7.CMIX80 ESTMerit Männi | Kuido SaarpuuJT Afganistani eri13:31:30+05:15:23
65.3.CWOM72 ESTMerili Nikkolo | Helen HaasJärva Teataja13:33:44+05:17:37
66.1.shortest_boat_unclass.89 ESTLembit UudsemaaJackson Playboat 13:37:19+05:21:12
67.8.CMIX58 ESTTõnis Murd | Egle PiirmaaKalamehed13:38:39+05:22:32
68.2.SUP_unclass.92 ESTRaul KiviMaxwave Surf Team13:39:32+05:23:25
69.21.CMEN52 ESTVadim Maskin | Viktor BibilasviliBibima13:48:03+05:31:56
70.22.CMEN38 ESTMadis Altermann | Mihkel ScheerKunagi pidi see ju juhtuma...14:18:32+06:02:25
71.1.RAFT82 ESTJaanus Noorveli | Toivo Suve
Jaan Keerma | Are Vest
Andrus Vares | Andrus Remlik
Ainar Münt | Marko Vest
Timmo Haug
Kl Järva malev14:50:37+06:34:30
72.2.RAFT84 ESTTõnu Vablane | Vallo Tamme
Janno Tamme | Mait Altküla
Jürgen Põldma | Tarvo Püss
Heigo Laaneoks
Paide Üksikkompanii Vanad Kalad15:45:51+07:29:44
RAFT81 ESTElar Luhamets | Urmas Toomas
Margus Meidla | Aivar Kokk
Matzatzi e.mitte miski ei kotiDNF
K2MEN37 ESTAndres Kalle | Villu AntPouch RZDNF
RAFT83 ESTKarmo Saar | Lauri Mäepalu
Jaan Tulp | Raul Reiljan
Sander Jaama | Raivo Elken
POEK 14DNF
K1MEN18 ESTKuido KartauKormoran KayakDNF
K1MEN19 ESTRenee Preiman-DNF
RAFT85 ESTGert Tasang | Mairon Nugis
Heimar Kespre | Jürgen Kaas
Timo Mäeots | Rasmus Õun
Kevin Pommer
Paide Üksikkompanii RohelisedDNF

Ajavõtusüsteem 2011-2014: Märt Maipuu. Kontakt: 5092491, mart ät leivasilla punkt net