Stardinimekiri | Vaheajad | Finish

Kurgja - Tori 47km

KohtKoht klassisKlassStardinumberRiikVõistlejadVõistkondAegKaotus
1.1.K1MEN102 ESTAlvar RäägelAlvar05:15:30
2.2.K1MEN101 RUSViktor Liubimtcevzenit Sankt -Peterburg05:27:52+00:12:22
3.1.WTB111 ESTTõnu HendriksonEkstreempark05:37:57+00:22:27
4.3.K1MEN109 ESTTõnu TammelehtTammeleht05:52:39+00:37:09
5.1.K2MEN103 ESTRalf Märs | Tarmo KouhiaHaava05:54:32+00:39:02
6.1.K1WOM110 ESTMariell JüssiSeaKayakingEstonia06:04:51+00:49:21
7.1.K2MIX106 ESTMerilin Randväli | Aleksandr RõmašRRMA06:17:26+01:01:56
8.1.CWOM105 ESTLiis Viigipuu | Raili PuolokainenRalliSiil07:45:23+02:29:53
9.2.CWOM104 ESTSiiri Kereme | Helen AartBlondid Paadis08:37:15+03:21:45
10.1.RAFT107 ESTToomas Jõulu | Silja Rohtlajonnipunnid09:37:43+04:22:13

Türi - Tori 78km

KohtKoht klassisKlassNumberRiikVõistlejadVõistkondAegKaotus
1.1.K1MEN86 ESTIndrek KermonRehvidpluss.com07:06:02
2.1.K2MEN32 LATJānis Ramanis | Linards VolksVSA07:38:30+00:32:28
3.2.K2MEN34 ESTOlden Jentson | Indrek AlasSkPirita/Nõmme07:57:18+00:51:16
4.2.K1MEN3 RUSIgor Lychev Drakon08:01:47+00:55:45
5.3.K1MEN13 ESTKermo BaumannPõrgu Kurat08:09:44+01:03:42
6.4.K1MEN87 ESTRene ValnerSeakayakingestonia08:11:32+01:05:30
7.5.K1MEN10 ESTÜlar RooseTaara Team08:12:19+01:06:17
8.6.K1MEN2 ESTMart HommikPiusa Express08:13:49+01:07:47
9.3.K2MEN83 ESTAhti Reinup | Haiko KäärikEastPole/Aix racing team08:18:06+01:12:04
10.7.K1MEN4 ESTRamon LippusU6908:26:26+01:20:24
11.8.K1MEN8 ESTSixten KergeEolane08:30:34+01:24:32
12.4.K2MEN35 ESTAndres Kalle | Villu AntPouch RZ08:39:06+01:33:04
13.9.K1MEN51 ESTMargus KüttAudru jõelaevandus08:45:51+01:39:49
14.10.K1MEN28 ESTPärtel KeskkülaPärtel Keskküla08:52:10+01:46:08
15.11.K1MEN9 ESTHannes TähtsaluDiskokuul08:52:39+01:46:37
16.12.K1MEN21 ESTKardo Baumann Karts09:00:52+01:54:50
17.5.K2MEN36 ESTVahur Palu | Ott PaluNETSEKURVI09:07:16+02:01:14
18.1.K2MIX41 ESTKersti Baumann | Kalju BaumannPiilu Part09:08:54+02:02:52
19.13.K1MEN84 ESTErkki Lindepuupahurpart09:11:28+02:05:26
20.1.CMEN50 ESTAndrus Bombul | Priit PunapartSAKRET09:18:29+02:12:27
21.14.K1MEN6 ESTMaa RottEsmakordne09:21:16+02:15:14
22.15.K1MEN27 ESTOtt VäliVitam est a trinus09:22:06+02:16:04
23.16.K1MEN11 ESTJüri KliimaskJK09:22:51+02:16:49
24.2.CMEN45 ESTAndrus Tikerberi | Aivar TikerberiAllveeaerutajad09:31:41+02:25:39
25.1.K1WOM29 ESTKersti JärvaPärnu aerutamisklubi09:40:06+02:34:04
26.17.K1MEN81 ESTIvar FrantsuzovPäästeamet09:50:09+02:44:07
27.18.K1MEN17 ESTTõnis SaarVana-Veski Puhkekeskus09:56:37+02:50:35
28.19.K1MEN1 LATJanis Balodisairesana.lv09:57:59+02:51:57
29.3.CMEN58 ESTKaarel Kutti | Toomas TammikUdeva mehed10:03:01+02:56:59
30.20.K1MEN22 ESTVahur LokkKalamajakas10:03:31+02:57:29
31.4.CMEN85 ESTRené Jõhve | Viljar SinimeriCuuclub10:04:31+02:58:29
32.1.CMIX65 ESTMait Pinsel | Merike NõumeesTurbo-Tigu10:04:54+02:58:52
33.5.CMEN55 ESTEero Heinmets | Carl HeinmetsLeo10:05:01+02:58:59
34.21.K1MEN20 ESTFred ViirmaaAve10:07:28+03:01:26
35.2.CMIX80 ESTKalev Helenurm | Kätlin MardoVihane Vigur10:10:09+03:04:07
36.3.CMIX67 ESTAnne-Mari Luik | Jaan KuttiViks ja Viisakas10:21:31+03:15:29
37.6.CMEN53 ESTArvi Mikk | Meelis RiesVaga vesi10:28:07+03:22:05
38.6.K2MEN18 ESTEero Ots | Anti OtsESTO10:30:49+03:24:47
39.1.K2WOM40 ESTPiia Salundi | Alice Tärgla69 / Paikuse aerutamisklubi10:34:00+03:27:58
40.7.CMEN62 ESTIvo Linder | Sven TamsaluJunnlased10:37:15+03:31:13
41.7.K2MEN38 ESTKalle-Kaspar Sepper | Rajar Miller210710:39:52+03:33:50
42.22.K1MEN77 ESTKarl PudelNautleja KM10:43:10+03:37:08
43.23.K1MEN7 ESTLauri LillemetsLõdva Loivaga10:46:24+03:40:22
44.24.K1MEN15 ESTRain RandmäeIcebear10:46:32+03:40:30
45.25.K1MEN14 ESTUrmas RandmäeICEBEAR10:46:59+03:40:57
46.8.CMEN64 ESTKauri Aalde | Rene TõnisteOrca10:48:46+03:42:44
47.4.CMIX44 ESTKarmen Stimmer | Erik JaanisoKarik10:51:56+03:45:54
48.5.CMIX43 ESTTeet Eier | Karin SturmPüssikuul10:53:26+03:47:24
49.26.K1MEN12 ESTRaido SagorRantila10:54:01+03:47:59
50.9.CMEN47 ESTTanel Mangusson | Priit JüriööSK Ellamaa11:03:10+03:57:08
51.2.K1WOM79 ESTSille EralaNautleja KM11:03:11+03:57:09
52.6.CMIX68 ESTKaisa Ruumet | Mart RuumetKlaara-Manni Klaara11:04:13+03:58:11
53.7.CMIX66 ESTAnari Snetkov | Helen RaadikViinamäetigu11:06:24+04:00:22
54.2.K2MIX19 ESTMarika Kütt | Holger NõmmKompressor11:16:50+04:10:48
55.10.CMEN37 ESTArne Pilliroog | Kaupo KirikallLendav Hollandlane11:17:42+04:11:40
56.11.CMEN54 ESTEnno Bender | Mart GabrelTormajad11:20:17+04:14:15
57.12.CMEN52 ESTAndres Puusemp | Vello OjaTÜRI TORPEEDO11:21:25+04:15:23
58.13.CMEN63 ESTPriit Roosipuu | Lauri Laannüktohülofoobia11:25:25+04:19:23
59.14.CMEN61 ESTMadis Mahlapuu | Rivo PeensaluSõelast Mõlad11:30:52+04:24:50
60.3.K2MIX42 ESTKessu Siirak | Jaanus SakkisKonna näoga koer11:46:40+04:40:38
61.15.CMEN60 ESTMario Johanson | Ramon JakobsKlaara-Manni Manni11:47:20+04:41:18
62.16.CMEN49 ESTAin Uustalu | Kalju LeokeAllveelaev12:34:56+05:28:54
63.1.RAFT71 ESTMihhail Kossenkov | Margus Meidla
Urmas Toomas | Lauri Kivistik
Mikk Paap | Joel Tõnisson
Lembit Rosina | Siim Tischler
Matzatzi e.mitte miski ei koti12:51:28+05:45:26
64.2.RAFT69 ESTJaanus Noorveli | Toivo Suve
Jaan Keerma | Are Vest
Andrus Vares | Lauri Mäepalu
Ainar Münt | Marko Vest
Timmo Haug
Roosna-Alliku Üksikkompanii13:01:30+05:55:28
65.17.CMEN57 ESTToomas Printsmann | Reimo IlvesKoeru Härjad13:19:08+06:13:06
66.18.CMEN56 ESTMeelis Hirs | Jaanek ManglusMeeterKümme13:20:07+06:14:05
67.1.SUP_unclass.74 ESTRaul KiviMaxwave13:24:36+06:18:34
68.27.K1MEN30 ESTVeiko SarapSarapof13:26:39+06:20:37
69.28.K1MEN78 ESTSiim NurmsooKinnisvarakeskus13:29:55+06:23:53
70.3.RAFT70 ESTMerike Rahnik | Margit Kaljo
Tiina Hodakov | Allar Agard
Andres Laar | Uko Kõrge
Pärnu aErutamisklubi14:35:41+07:29:39
K1MEN82 ESTMeelis MesipuuJõutuubDNF
K1MEN23 ESTPriit PihlakasKukemurruDNF
CMEN59 ESTVadim Maskin | Roman ŠikovKiired PoisidDNF

Ajavõtusüsteem 2011-2015: Märt Maipuu. Kontakt: 5092491, mart ät leivasilla punkt net