15. aprill 2017

Stardinimekiri | Vaheajad | Finiš

Kurgja - Tori 47km

KohtKoht klassisKlassStardinumberRiikVõistlejadVõistkondAegKaotus
1.1.K1MEN42 CZEMiroslav HerzanKickthewaves BORA03:54:05Diplom (PDF)
2.1.K2MIX56 ESTHaiko Käärik | Greta Silberg KäärikAIX04:02:34+00:08:29Diplom (PDF)
3.1.K2MEN21 ESTIndrek Kermon | Andres KajuTaheDoors / Rehvidpluss.com04:02:54+00:08:49Diplom (PDF)
4.2.K1MEN65 RUSIgor LychevDragon04:07:14+00:13:09Diplom (PDF)
5.2.K2MEN45 LATJanis Deksnis | Arnis KalninsRumakss04:10:16+00:16:11Diplom (PDF)
6.3.K2MEN63 ESTAhti Reinup | Olden JentsonEastPole süstapood04:15:55+00:21:50Diplom (PDF)
7.3.K1MEN4 RUSSergey KovsharСПБГУТД04:28:42+00:34:37Diplom (PDF)
8.4.K2MEN64 RUSSergey Rybakov | Vladislav Norkin04:32:08+00:38:03Diplom (PDF)
9.4.K1MEN59 ESTJaanus Puuraidlauakuur04:37:08+00:43:03Diplom (PDF)
10.5.K1MEN25 ESTJohn Innos04:44:30+00:50:25Diplom (PDF)
11.1.CMEN28 LATAndrejs Mihelsons | Raitis Kauss04:47:33+00:53:28Diplom (PDF)
12.1.K1WOM62 ESTLinda Tetsmann360 kraadi04:47:59+00:53:54Diplom (PDF)
13.2.CMEN23 LATOskars Simanis | Janis NeilandsS/K Pagalms04:49:34+00:55:29Diplom (PDF)
14.2.K2MIX37 ESTVeiko Kivi | Viivi VaherVesipapp 204:53:49+00:59:44Diplom (PDF)
15.6.K1MEN50 ESTRainer Vidder04:54:30+01:00:25Diplom (PDF)
16.5.K2MEN11 ESTRandel Kreitsberg | Egert Kaarlep04:54:58+01:00:53Diplom (PDF)
17.7.K1MEN48 LATOskars GalzonsNAGELMUIZA04:55:55+01:01:50Diplom (PDF)
18.3.K2MIX9 ESTKadi Kitsing | Tõnis KümnikNurmenuku05:06:49+01:12:44Diplom (PDF)
19.2.K1WOM8 ESTMariell JüssiSeakayaking Estonia05:08:23+01:14:18Diplom (PDF)
20.8.K1MEN57 ESTTönu Tammelehtmillimallikas05:09:55+01:15:50Diplom (PDF)
21.3.CMEN58 ESTRivo Miilmaa | Olev OolupSurveproff05:11:08+01:17:03Diplom (PDF)
22.9.K1MEN47 ESTMadis TamelaAgorek05:11:22+01:17:17Diplom (PDF)
23.10.K1MEN60 ESTKristjan Linnatlauakuur05:12:13+01:18:08Diplom (PDF)
24.11.K1MEN74 RUSAleksey ZelinskiySaint Petersburg05:16:06+01:22:01Diplom (PDF)
25.12.K1MEN32 ESTIgor Petrovitskisöögitakso.ee05:17:40+01:23:35Diplom (PDF)
26.1.CMIX44 ESTKaspar Kelgo | Kristi KelgoVandersellid05:17:57+01:23:52Diplom (PDF)
27.2.CMIX19 ESTTiia Toming | Sander SchmidtSiilihunt05:21:25+01:27:20Diplom (PDF)
28.1.K2WOM38 FINAnu Oksanen | Virva VuorenpääTähdenlento05:21:49+01:27:44Diplom (PDF)
29.1.C1MEN_unc24 LATIvars SimanisBlack Duck05:24:24+01:30:19Diplom (PDF)
30.3.K1WOM29 ESTReet KaskNautleja KM05:37:13+01:43:08Diplom (PDF)
31.2.C1MEN_unc35 FINJaakko MäkikyläWelhonpesa / Hampparit05:42:04+01:47:59Diplom (PDF)
32.4.CMEN10 ESTMart Reino | Teemo BerkisPuukanuu05:46:35+01:52:30Diplom (PDF)
33.5.CMEN20 ESTIndrek Konno | Raido RuseLahemaa Mereklubi05:47:49+01:53:44Diplom (PDF)
34.4.K2MIX12 ESTAnton Adamenkov | Valentina LaiPUH&POH05:48:34+01:54:29Diplom (PDF)
35.3.CMIX43 FINSuvi Marttinen | Jaakko ArolaSuvi&Jaska05:48:47+01:54:42Diplom (PDF)
36.13.K1MEN17 ESTKarl Rõõm05:54:41+02:00:36Diplom (PDF)
37.6.CMEN61 ESTAgur Alev | Romet RooseRoheline Jõemaa06:00:41+02:06:36Diplom (PDF)
38.14.K1MEN3 LTUMindaugas Kirka06:08:44+02:14:39Diplom (PDF)
39.1.RAFT39 ESTMihkel Ojamets | Rando Raudsepp
Jarmo Oberst | Mattias Puusepp
Ando Tuul | Siim Kimask
Kündja Spordiklubi06:15:48+02:21:43Diplom (PDF)
40.15.K1MEN30 ESTMikk Margus MöllNautleja KM06:18:21+02:24:16Diplom (PDF)
41.1.CWOM40 ESTKülliki Laines | Riin KruusimägiÕhinapõhine06:22:42+02:28:37Diplom (PDF)
42.2.CWOM13 ESTLiis Viigipuu | Raili PuolokainenRalliSiil06:25:33+02:31:28Diplom (PDF)
43.5.K2MIX52 ESTIlona Soitu | Indrek SaarÜksik Saar06:31:07+02:37:02Diplom (PDF)
44.7.CMEN5 ESTEdgar Mägi | Roland EskoMida Mürsku06:33:26+02:39:21Diplom (PDF)
45.2.K2WOM46 ESTRuth Severt | Kadri PuuraidKASEPURU06:37:54+02:43:49Diplom (PDF)
46.2.RAFT22 ESTTaavi Karu | Janno Ruuder
Risto Aim | Ülo Karpov
Aare Aasa
Rõuge Snaiprid06:38:17+02:44:12Diplom (PDF)
47.8.CMEN36 ESTMikk Põdra | Martin TulitNuudlikäed06:39:03+02:44:58Diplom (PDF)
48.9.CMEN6 ESTIndrek Samm | Lauri BauvaldPõhjakonnad06:43:00+02:48:55Diplom (PDF)
49.4.K1WOM34 ESTKaren Jagodin06:44:29+02:50:24Diplom (PDF)
50.16.K1MEN2 ESTArgo Turba06:57:59+03:03:54Diplom (PDF)
51.6.K2MEN67 ESTMeelis Kosk | Kersten EeroKapten Konks & Siil07:03:43+03:09:38Diplom (PDF)
52.10.CMEN66 POL/ESTAdrian Bieniecki | Erki Kert07:06:44+03:12:39Diplom (PDF)
53.3.RAFT33 ESTUrmas Alp | Tiit Koel
Tõnu Tammesalu | Teet Koel
Roman Rogovski | Margus Uibo
matkakeskus07:23:14+03:29:09Diplom (PDF)
54.4.CMIX18 ESTKrõõt Olo | Jaanus Padrik07:24:30+03:30:25Diplom (PDF)
55.11.CMEN73 GBR/ESTTaavi Ojasalu | Manuel Montesinos Maclean08:01:41+04:07:36Diplom (PDF)
56.12.CMEN7 ESTKaur Sulepi | Knut HangaPalgiparvetajad08:08:46+04:14:41Diplom (PDF)
57.4.RAFT15 ESTSander Sarapik | Rait Rist
Zoltan Asszonyi | Sten-Erik Lepp
Vaegliikujad08:16:15+04:22:10Diplom (PDF)
58.5.RAFT55 ESTAndres Reiman | Silver Soans
Avo Org | Tanel Tiks
Dünamo08:42:54+04:48:49Diplom (PDF)
K2MEN1 ESTRalf Märs | Tarmo KouhiaAmme segasedDNF
K1MEN27 LATAndris StavroPension LevelDNF
CMEN31 ESTRaido Schmidt | Aleksander SchmidtTerasmees tiimDNF
K2MIX49 ESTKadri Ader | Tanel AderkadricoDNF
CMIX_unc51 GBRNathan James | Alex James
Michelle James
Bangers and MashDNF

Türi - Tori 78km

KohtKoht klassisKlassNumberRiikVõistlejadVõistkondAegKaotus
1.1.K2MIX222 ESTÜlar Roose | Merike RahnikR&R06:47:04Diplom (PDF)
2.1.CMEN210 CZEZdenek Herzan | Jiri HronKickthewaves06:56:30+00:09:26Diplom (PDF)
3.1.K1MEN206 CZEPetr SmitkaSC80 Chomutov06:58:05+00:11:01Diplom (PDF)
4.2.K2MIX149 LATIlze Balode | Janis SaulitisLABADRUKA.LV06:59:19+00:12:15Diplom (PDF)
5.2.K1MEN213 LTUJulius BarzdenasVikingai06:59:20+00:12:16Diplom (PDF)
6.3.K1MEN119 ESTHannes TähtsaluDiskokuul07:13:56+00:26:52Diplom (PDF)
7.4.K1MEN154 ESTMart HommikPiusaäärsed väikerahvad07:15:11+00:28:07Diplom (PDF)
8.5.K1MEN242 ESTToomas LelumeesToomas07:20:03+00:32:59Diplom (PDF)
9.1.K2MEN189 ESTKardo Baumann | Kermo BaumannBaumann07:21:06+00:34:02Diplom (PDF)
10.6.K1MEN115 ESTSiim Peetris07:30:27+00:43:23Diplom (PDF)
11.7.K1MEN202 ESTSixten Kerge07:31:54+00:44:50Diplom (PDF)
12.8.K1MEN118 ESTAivar ArikeKormoran Kayak07:48:46+01:01:42Diplom (PDF)
13.2.CMEN216 ESTKaupo Vallik | Siim VäliKiire ja Vihane07:49:31+01:02:27Diplom (PDF)
14.2.K2MEN122 ESTOtt Palu | Vahur PaluPeen Pauliine07:51:43+01:04:39Diplom (PDF)
15.3.K2MEN116 ESTRisto Bristol | Taavet BristolBristol & Bristol08:03:29+01:16:25Diplom (PDF)
16.3.CMEN106 ESTViljar Sinimeri | Ott VäliKiili Kanuu Model II08:03:55+01:16:51Diplom (PDF)
17.9.K1MEN130 ESTErkki LindepuuPahur Part08:04:33+01:17:29Diplom (PDF)
18.10.K1MEN177 LATGIRTS SARJAMauciens08:07:21+01:20:17Diplom (PDF)
19.4.K2MEN121 ESTAndres Kalle | Villu AntPouch RZ08:08:32+01:21:28Diplom (PDF)
20.5.K2MEN112 ESTJaanus Moorits | Heiko EesaluKukemuna08:10:08+01:23:04Diplom (PDF)
21.11.K1MEN113 LATJanis Balodisairesana.lv08:12:32+01:25:28Diplom (PDF)
22.12.K1MEN139 ESTToomas VerroRobinson08:13:59+01:26:55Diplom (PDF)
23.13.K1MEN182 ESTIvo LinaskShrike1 Pirita AK08:15:02+01:27:58Diplom (PDF)
24.4.CMEN153 ESTAre Tints | Are TallmeisterAre²08:15:57+01:28:53Diplom (PDF)
25.14.K1MEN120 ESTIndrek AlasSkPirita/Nõmme08:17:09+01:30:05Diplom (PDF)
26.15.K1MEN204 ESTHeldur KodresIsehakanud Mulk08:24:40+01:37:36Diplom (PDF)
27.1.K1WOM176 LATInta KrūmiņaMauciens08:27:17+01:40:13Diplom (PDF)
28.16.K1MEN117 ESTElar SteinbergKek08:28:17+01:41:13Diplom (PDF)
29.5.CMEN155 ESTErik Tammsoo | Marko LaasRaasiku Krahvid08:28:34+01:41:30Diplom (PDF)
30.17.K1MEN123 ESTMaa Rott08:30:30+01:43:26Diplom (PDF)
31.6.CMEN143 ESTPriit Punapart | Andrus BombulSakret08:30:48+01:43:44Diplom (PDF)
32.3.K2MIX145 ESTKersti Baumann | Kalju BaumannPiilu Part08:31:32+01:44:28Diplom (PDF)
33.18.K1MEN146 ESTKarl PudelNautleja KM08:38:59+01:51:55Diplom (PDF)
34.19.K1MEN201 ESTPärtel Keskküla08:40:49+01:53:45Diplom (PDF)
35.20.K1MEN111 ESTEero Ots08:44:41+01:57:37Diplom (PDF)
36.21.K1MEN144 ESTFred Viirmaa 08:46:15+01:59:11Diplom (PDF)
37.6.K2MEN150 ESTAivar Tikenberg | Raivo MännikMetsanurga08:48:09+02:01:05Diplom (PDF)
38.1.K2WOM104 ESTPiia Salundi | Alice TärglaPaikuse Aerutamisklubi08:48:19+02:01:15Diplom (PDF)
39.7.K2MEN188 ESTArnold Tuzis | Martti Järv10Amprit08:50:47+02:03:43Diplom (PDF)
40.22.K1MEN166 ESTErkki Pärna08:56:58+02:09:54Diplom (PDF)
41.23.K1MEN165 ESTAnto Liivat08:57:02+02:09:58Diplom (PDF)
42.24.K1MEN230 ESTRaimo Sindonen360 KRAADI08:57:39+02:10:35Diplom (PDF)
43.7.CMEN223 ESTArdo Raidoja | Mikk VirkiRapla vägilased08:57:47+02:10:43Diplom (PDF)
44.25.K1MEN135 ESTHillar IrvesEkstreempark09:02:50+02:15:46Diplom (PDF)
45.8.K2MEN209 ESTMikk Viik | Karl-Erik KõrgeClub Humala09:07:28+02:20:24Diplom (PDF)
46.26.K1MEN170 ESTHardi MurulaAidu Spordiklubi09:09:12+02:22:08Diplom (PDF)
47.27.K1MEN162 ESTImre PoomAidu Veespordikeskus09:10:03+02:22:59Diplom (PDF)
48.9.K2MEN159 ESTMaido Lüiste | Martin RaudeMaimar09:10:51+02:23:47Diplom (PDF)
49.1.CMEN_LATE221 ESTJaan Särg | Laur SärgTeam Särg09:12:55+02:25:51Diplom (PDF)
50.28.K1MEN197 ESTAndrus Kaldmaammon09:14:00+02:26:56Diplom (PDF)
51.10.K2MEN133 ESTHardi Kuimets | Raido PeedomaaArcwood09:14:14+02:27:10Diplom (PDF)
52.8.CMEN140 ESTArvi Mikk | Meelis RiesVaga vesi09:14:41+02:27:37Diplom (PDF)
53.29.K1MEN158 ESTLembit Uudsemaa SkPirita09:15:46+02:28:42Diplom (PDF)
54.1.CMIX161 ESTMerike Nõumees | Mait PinselTurbo - Tigu09:16:00+02:28:56Diplom (PDF)
55.11.K2MEN232 ESTViljar Vooremäe | Willem KuningasKati09:18:09+02:31:05Diplom (PDF)
56.12.K2MEN142 ESTOtt Sikemäe | Remi NeitsovTüüri Ori09:20:59+02:33:55Diplom (PDF)
57.2.K1WOM184 LATIeva VītiņaRegīna Ezera09:22:31+02:35:27Diplom (PDF)
58.9.CMEN237 ESTPriit Raudsepp | Garry Koort09:26:56+02:39:52Diplom (PDF)
59.2.K2WOM138 RUSDaria Kessel | Elena IakovlevaNATASHA09:27:28+02:40:24Diplom (PDF)
60.13.K2MEN236 ESTMarko Virkunen | Margus JõesaarKraken09:30:26+02:43:22Diplom (PDF)
61.30.K1MEN185 ESTJanar AdariAhvens.Lv09:31:53+02:44:49Diplom (PDF)
62.2.CMIX141 ESTVeiko Hein | Küllike SaarTÜK Lastefond09:35:13+02:48:09Diplom (PDF)
63.3.CMIX152 LATGundars Patmalnieks | Rūta Patmalniece09:35:14+02:48:10Diplom (PDF)
64.10.CMEN233 ESTRait Hutrov | Eero JoonasPrževalski täkud09:35:45+02:48:41Diplom (PDF)
65.11.CMEN214 ESTAndres Plaat | Tõnu ValdmaaVirumaa Surfiklubi09:40:39+02:53:35Diplom (PDF)
66.4.K2MIX241 ESTRené Jõhve | Pille ArnekCuu club09:43:16+02:56:12Diplom (PDF)
67.12.CMEN183 ESTFreddy Tints | Marko AatonenSmurfid09:45:42+02:58:38Diplom (PDF)
68.13.CMEN160 ESTMeelis Peetris | Meelis LaksMeelismehed09:47:33+03:00:29Diplom (PDF)
69.14.CMEN151 ESTRein Raikna | Aulo Aasmaa09:48:50+03:01:46Diplom (PDF)
70.1.WTB109 ESTTõnu HendriksonEkstreempark09:48:57+03:01:53Diplom (PDF)
71.4.CMIX180 ESTAnti Roots | Janika RootsMeie09:50:58+03:03:54Diplom (PDF)
72.1.CWOM107 ESTMarika Maidla | Elo LiivKaunis Kanuu09:53:14+03:06:10Diplom (PDF)
73.5.K2MIX137 ESTMartin Serg | Monika SergPaadipurustajad09:57:23+03:10:19Diplom (PDF)
74.15.CMEN199 ESTKalle Klandorf | Hallar TammElektrimootor09:57:46+03:10:42Diplom (PDF)
75.16.CMEN114 ESTPeep Kuulme | Simo NurkMaakad10:06:53+03:19:49Diplom (PDF)
76.31.K1MEN127 ESTTarvo KaaretRitsikas10:07:20+03:20:16Diplom (PDF)
77.17.CMEN190 ESTJaanus Puks | Kuido PuksAlgajad10:07:53+03:20:49Diplom (PDF)
78.6.K2MIX173 ESTKätrin Karu | Raul VahisaluMaakarud10:11:27+03:24:23Diplom (PDF)
79.18.CMEN243 ESTKarl Koort | Peeter-Jaak AitNord Homes10:13:10+03:26:06Diplom (PDF)
80.14.K2MEN194 ESTMart Raus | Kasper Triebstok10:14:31+03:27:27Diplom (PDF)
81.19.CMEN227 ESTKaspar Kõiv | Reino RoosiVesirotid10:25:06+03:38:02Diplom (PDF)
82.20.CMEN171 ESTArne Pilliroog | Marko JõelehtLendav Hollandlane10:31:36+03:44:32Diplom (PDF)
83.15.K2MEN136 ESTRiho Pihlak | Gunnar PallasTitanic II10:42:45+03:55:41Diplom (PDF)
84.21.CMEN129 ESTKalju Leoke | Ain UustaluAllveelaev10:44:24+03:57:20Diplom (PDF)
85.5.CMIX108 ESTVahur Kahu | Maili KahuSäärane Mulk10:54:13+04:07:09Diplom (PDF)
86.16.K2MEN238 ESTMargus Must | Priit RaudkiviPõhjakivi10:56:47+04:09:43Diplom (PDF)
87.22.CMEN215 ESTVeiko Busch | Janno SildKährikud10:58:46+04:11:42Diplom (PDF)
88.1.RAFT167 ESTAin Ehasalu | Rivo Kaljuvee
Madis Toomsalu | Rain Pärn
Sven Kriggulson | Allan Ehasalu
Alar Toomik | Remo Kuldkepp
Tanel Leppik
Kuuratsanikud Türi-Tori kiirlaskumisel11:01:57+04:14:53Diplom (PDF)
89.7.K2MIX217 ESTEeva Männamäe | Särtsu VoolMahemoorid11:03:04+04:16:00Diplom (PDF)
90.17.K2MEN196 ESTLauri Liiva | Indrek MalmSindi Tuusad11:10:33+04:23:29Diplom (PDF)
91.18.K2MEN132 ESTHeiki Beres | Riho KülaotsLolo ja Pepe11:27:42+04:40:38Diplom (PDF)
92.23.CMEN203 ESTToomas Tsopp | Harry Vaher11:42:06+04:55:02Diplom (PDF)
93.24.CMEN134 ESTTõnis Tars | Kalev SaarTunniga Torisse!11:47:42+05:00:38Diplom (PDF)
94.19.K2MEN164 ESTLouis Lillemaa | Ragmar SaksingSeikluskliinik11:50:03+05:02:59Diplom (PDF)
95.1.UNKNOWN191 ESTKaisa Ruumet | Mart RuumetKlaara-Manni Klaara11:53:27+05:06:23Diplom (PDF)
96.2.RAFT225 ESTKert Meidra | Ronald Riistan
Janek Tischler | Kert Heinpalu
Marko Simberg | Marko Aron
Valle Morel | Ardo-Jako Olev
Peeter Mark
Tallinna malev12:03:03+05:15:59Diplom (PDF)
97.3.RAFT175 ESTVambola Leis | Maie Pudersel
Kerstin Kauksi | Annika Rikas
Janar Pilv | Enn Kahri
Omaking12:20:03+05:32:59Diplom (PDF)
98.4.RAFT229 ESTUrmas Toomas | Margus Meidla
Lembit Rosina | Elar Luhamets
Matzatzi12:21:28+05:34:24Diplom (PDF)
99.5.RAFT110 ESTMargus Tammekivi | Mihkel Sirel
Madis Pärnpuu | Kalvo Õim
Fred-Erik Starkov | Raigo Udeküll
Sõjakool12:27:39+05:40:35Diplom (PDF)
100.1.BOAT_unc128 ESTSven LinkBobirada maja taga12:28:00+05:40:56Diplom (PDF)
101.6.RAFT212 ESTRoland Lillemaa | Karlis Sootalu
Remy Laur | Raiko Palmiste
Joosep Purde-Prits | Jaak Kask
Karmo Kask | Sulev Nõmmelo
Nikita Tsvetkov
Alutaguse Malev13:21:39+06:34:35Diplom (PDF)
102.7.RAFT179 ESTIngrid Siska-Mölder | Mall Treier
Silver Viilas | Mikk Mattias Mahlapuu
Kaarel Kalle | Katrina Allikmaa
Nürro dessant 215:08:40+08:21:36Diplom (PDF)
K1WOM101 ESTKersti JärvaPärnu AerutamisklubiDNF
CMEN124 ESTTanel Mangusson | Willem MangussonSK EllamaaDNF
K2MEN131 ESTGert Villard | Gert Emil VillardVillardidDNF
CMEN174 ESTTanel Mälton | Rivo-Erich RõigasEPA operatiivrühmitusDNF
RAFT178 ESTSiim Siska | Kaur Mölder
Martin Mölder | Tauno Pärna
Argo Roos | Marko Kikas
Nürro dessant 1DNF
K2MEN218 ESTPaul Toomik | Priit KappakPlunzerDNF
K1WOM224 ESTMargit ViilepKrattDNF
K2MEN228 ESTLauri Tõnisson | Tormi JõgiDNF
K1MEN235 ESTErki UnnEerimäe SKDNF
RAFT240 ESTKarli Palts | Tõnis Palts
Martti Rettau | Karl Kruuda
Gustav Kruuda | Mart Saarmann
Heiki Kanne | Martin Joller
Hannes Küün
Falcon HeavyDNF
CMEN126 ESTRasmus Romandi | Madis VetteTüri Spordiklubide LiitDNF
CMEN244 ESTErkki Krünberk | Kristjan VendikNord Homes 2DNF
CMEN245 ESTVegerd Veskimägi | Lauri KotkasKaamli VarvasDNF

Ajavõtusüsteem 2011-2017: Märt Maipuu. Kontakt: 5092491, mart ät leivasilla punkt net